top of page

za 15 aug

|

Stadstheater De Boemel

TRANEN OP HET STRAND-Groots Tilburgs Smartlappenfestival - 2020

za 15 augustus 2020 - 21.00 Ticketverkoop sluit 19.00 uur op deze website. U kunt bij de kassa ter plaatse vanavond nog reserveren. Het Grote Tilburgse Smartlappenfestival Zomereditie 2020. Leg de zakdoekjes dus maar alvast weer klaar; Dit keer op het stadsstrand.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
TRANEN OP HET STRAND-Groots Tilburgs Smartlappenfestival - 2020
TRANEN OP HET STRAND-Groots Tilburgs Smartlappenfestival - 2020

Tijd en locatie

15 aug 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. 1,5 meter afstand is ook hier van kracht.  Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • TRANEN OP HET STRAND-Zaterdag

    Het Grote Tilburgse Smartlappenfestival Zomereditie 2020! Wat een ongelofelijk festijn was het vorig jaar. Leg de zakdoekjes dus maar alvast weer klaar. Zaterdag met Sjon & Sjakkelien!

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page