Dans-EXPERIMENT geslaagd. Voortaan wekelijks.

 

Iedere vrijdag voor velen weer een feestje. Er werd met ontzettend veel inzet en plezier gedanst. Prima workout-trainster/trainer leert alle FAMErs een scala aan simpele discomoves.

Hoog tempo, af en toe een pauze, feilloos werkende silent-disco-system, 1.50 mtr distancy en lekkere buitenlucht. In overleg met het FAME-bestuur, de choreograaf en producent van de show is besloten om de oefenfrequentie te switchen naar wekelijks. Er valt nog veel te leren en na 3 maanden quarantaine was het toch ff wennen. Dus discodansfanaten vrijdag 31 juli volgende editie!

Wat?

Fame, 40 jaar later

The Dance-Work-Out-Summer-Sessions

 

Inhoud?

openbare danstraining voor danstheatershow in 2021

 

Wanneer?

elke vrijdagavond van de maand 22.00-24.00 u

 

Voor wie?

dansliefhebbers 30-100 jaar

 

Hoe?

Training met maximaal 50 dansliefhebbers op de dansvloer. Steeds 1.50 afstand. Er wordt doorgewisseld bij deze non-stop-danstraining begeleid door een silent disco systeem naast soft background discosound. In de buitenlucht wordt geoefend op synchroon disco dansen met live dance-examples. Dresscode: disco sportive style. Neem je eigen handdoek mee, want het wordt een inspannende sessie. In geval van een bui wordt buiten doorgedanst. De eerste 4 sessies zijn bedoeld om elkaar te leren kennen en dienen als warming up voor de sessies in het najaar.

 

Reserveren scheelt geld: 5 euro p.p.

Opbrengst voor Foundation Stichting Tilburgs Hoop, met als doel theater De Boemel te helpen overleven. I.v.m. verplichte namenregistratie RIVM bij kunstbeoefening alleen op reservering via website http://www.stichtingtilburgshoop.com. Reserveren kan vanaf dinsdag vooraf aan vrijdag.

 

Eindresultaat:

De danstheatervoorstelling gaat in seizoen 2021-2022 plaatsvinden.

 

KVK 18061218-  Kruisstraat 35 - 5014HS Tilburg

  • White Facebook Icon