top of page

vr 10 feb

|

Stadstheater De Boemel

25 jaar F van de Meer

Ja mensen dat is nog eens een koperen ploert: 25 jaar nu is Tilburg een Frans van der Meer rijk! Een wervelende revue met dans, zang en diepe diepe humor! Met Frans zelf, Leon van Egmond, El Cantina, Benno van Vugt en Lonne Gosling Aanvang 20.30  uur  Tickets via Kunstmaan

25 jaar F van de Meer
25 jaar F van de Meer

Tijd en locatie

10 feb 2023, 20:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Ja mensen dat is nog eens een koperen ploert: 25 jaar nu is Tilburg een Frans van der Meer rijk ! 

10 februari 1998 verliet Frans zijn huis in Berkel Enschot en begaf zich naar de Tilburgse Mechtildestraat waar hij zich vermengde met lokale fenomenen als de familie Bungalowtent en een unieke dynastie van illustere Non Organic Humans stichtte !

Vrijdag 10 februari 2023 koesteren we ons in de koperen glans van deze cultuur, te gast in theater de Boemel. Een hoofdrol is daarbij weggelegd voor de korte film “Ferry en Fred”, maar daaromheen spint zich een wervelende revue met dans, zang en diepe diepe humor ! Ja Frans zelf zal ook een duit in het zakje doen in zijn hoedanigheid van Niet Nick, bijgestaan door Leon van Egmond als Niet Simon, El Cantina verleent de show een heerlijk hoogpolig rockgehalte. Benno van Vugt bezingt de besognes van de Tilburger, Lonne Gosling klapt uit de school over haar relaties met Hollywood celebrities en de blonde sensatie Caprice is gewoon sensationeel.

Stadstheater De Boemel, bleyemakerij in de Spoorzone 013 op 10 feb.2023 aanvang 20.30 u

organisatie: Kunstmaan- Tickets via Kunstmaan

Deel dit evenement

bottom of page