top of page

Spelregels
m.b.t. Ticket-aankoop

Ik heb ticket(s) voor een show die niet doorgaat, wat moet ik doen?
Als je ticket(s) hebt voor een show in Stadstheater De Boemel die niet doorgaat i.v.m. corona, dan verwijzen we je graag naar de landelijke regeling https://www.bewaarjeticket.nl

Ik heb ticket(s) voor een show, hoe weet ik of ik wel of géén zitplaatsen heb?
Wij wijzen u erop dat onze gasten - onverlet de fysieke gesteldheid van iemand- geen recht kunnen ontlenen op zitplaatsen. Bij drukke events of optredens waarbij gedanst wordt (soul/discobands of dansavonden hebben wij alleen staanplaatsen en géén zitplaatsen.

In geval van een cabaretvoorstelling e.d. geldt het omgekeerde en hebben wij alleen zitplaatsen.

Voorts is het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen de zaal mee in te nemen.

Ik ben verhinderd, wat doe ik met mijn ticket?
Het kan dat je plots bent verhinderd om naar een show te komen waar je een kaartje voor hebt gekocht. Kan gebeuren, echter kunnen wij je ticket helaas niet terugnemen. We adviseren je deze aan te bieden aan een directe bekende. Je kunt het ticket ook doorverkopen via Ticketswap.nl.

Kan ik ook mijn geld terugkrijgen? 
Als je bent verhinderd op de nieuwe datum of als de show definitief is afgelast, dan is het pas mogelijk om restitutie te krijgen als een show definitief wordt afgelast. Als wij hebben gezorgd voor een alternatieve datum en de show hebben verplaatst betalen wij de entree niet terug. Je ontvangt wel een tegoedbon/voucher als we iets hebben afgelast en die show niet meer terugkomt.

Huisregels Stadtheater De Boemel
bottom of page