top of page

za 19 mrt

|

Stadstheater De Boemel

4e PASSAGETHEATER

4e Festival van het  Passage Theater. Samen met onze jonge talenten vullen we je zaterdagmiddag met gevarieerde disciplines. Zet jezelf op aanwezig en kom op 19 maart kijken bij Stadstheater De Boemel. Toegang GRATIS!

4e PASSAGETHEATER
4e PASSAGETHEATER

Tijd en locatie

19 mrt 2022, 16:00 – 20 mrt 2022, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

4e Festival van het  Passage Theater: 

Voor meer info: https://www.tilburgshoop.com/passage-theater

Samen met onze jonge talenten vullen we je zaterdagmiddag met gevarieerde disciplines. Zet jezelf op aanwezig en kom op 19 maart kijken bij Stadstheater De Boemel.

Passage Theater is hét maandelijkse festival voor en door jongeren tussen de 12 en 20 jaar.

Marit van den Hurk & Friend

FOYER

Marit van den Hurk in een mini-concert begeleid door haar muzikale maatje op gitaar sluit vandaag dit JONGEREN Festival af.

Louise Donker + haar tienerkoor

GROTE ZAAL

Haar naam is Louise Donker. 

Sinds haar afstuderen aan het Conservatorium van Maastricht en haar studies aan Codarts Muziektheater en Fontys Rockacademie is Louise als zzp-er werkzaam als zangcoach, workshopdocent, zangeres en singersongwriter. Sinds 2010 heeft Louise haar eigen zangschool.Ook werkt ze voor Factorium Podiumkunsten waar ze lesgeeft aan een kinder-en een tienerkoor. Die gaan we op het Passagetheaterfestival horen. 

Alyssa Gonzalez

PIANOBAR

Alyssa Gonzalez treedt op als cabaretier & stand-up       comedian in verschillende comedy cafés in Nederland en België. In 2016 stond zij in het voorprogramma van Wim Helsen. In 2019 behaalde zij de halve finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival en dit jaar is zij geselecteerd voor het Leids Cabaret Festival 2020. 

Toegang GRATIS!

Voor meer informatie: https://www.tilburgshoop.com/passage-theater

Deel dit evenement

bottom of page