top of page

zo 02 apr

|

Stadstheater De Boemel

ABBA - The Festival

Festival helemaal in de levensechte seventies-sfeer: Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo… geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen! Met live optreden van The AbbaQueens uit België, een singalongshow etc. Aanvang 15.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Tickets verkrijgbaar bij de entree!
Vroegboekkorting verstreken
ABBA - The Festival
ABBA - The Festival

Tijd en locatie

02 apr 2023, 15:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Stadstheater De Boemel ontwikkelt zich steeds meer als festivaltheater waar in het gehele complex op alle podia van alles te zien en te beleven is.

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten, een uitbundige show en twee mooie dames met gouden strotten. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en een eindeloos repertoire van hits brengt dit festival je helemaal in een levensechte seventies-sfeer in het kwadraat in Stadstheater De Boemel. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen. In alle hoeken en gaten wordt het dansen en zingen. 

Met een liveoptreden van The ABBAQueens uit België die al 3 keer eerder het dak eraf hebben gezongen. 

Met een singalongshow van jewelste. Op het grote bioscoopscherm staan alle teksten om volop mee te blèren, de Happy Sounds van Disco Lolly laten je tot in de laatste uurtjes swingen op de typische seventies-sound van toen, er is Abba Karaoke, een live concertregistratie van Abba Live in Londen en een videoclipshow met de beste ABBA Covers allover the world.

Loop lekker rond met je glaasje en verbaas je.

Dit wordt weer een Heerlijke BOEMELSE ZONDAG middag!

ÉN Let op. Om tijdig de show bij te kunnen wonen dient u 30 min. voor aanvang aanwezig te zijn. Graag wijzen wij u ook op onze spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website.

Aanvang 15.00 uur

Early Birds voordeel!

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€)

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page