top of page

za 26 jun

|

Stadstheater De Boemel

ALMOST COCKER

Ticket verkoop via de website is vanaf nu gesloten. Nog tickets verkrijgbaar bij de kassa. Al eerder stond de Almost Cocker in Stadstheater De Boemel en wat een te gekke avond was dat! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
ALMOST COCKER
ALMOST COCKER

Tijd en locatie

26 jun 2021, 20:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Al eerder stond de Almost Cocker in Stadstheater De Boemel en wat een te gekke avond was dat! De intens swingende Almost Cocker is geïnspireerd door het repertoire van de onnavolgbare Joe Cocker. Deze Joe Cocker Tributeband speelt alle grote hits, maar ook minder bekende songs van Joe Cocker. Leadvocal Dre van den Bosch op zijn best!

Openluchttheater De Bleyemakerij

za 26 juni 2021 om 20.30 u

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • ALMOST COCKER

    Al eerder stond de Almost Cocker in Stadstheater De Boemel en wat een te gekke avond was dat! De intens swingende Almost Cocker is geïnspireerd door het repertoire van de onnavolgbare Joe Cocker. Deze Joe Cocker Tributeband speelt alle grote hits, maar ook minder bekende songs van Joe Cocker. Leadvocal Dre van den Bosch op zijn best! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page