top of page

za 22 aug

|

Stadstheater De Boemel

Anton Arema

Zaterdag 22 aug om 21.00 u , De veelzijdigheid op muzikaal gebied van Anton is verbluffend te noemen. Livemuziek buiten onder de Boemelboom en op het terras door Anton Arema. Met zijn gitaar geeft hij elke keer weer een spetterende show weg. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Anton Arema
Anton Arema

Tijd en locatie

22 aug 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • Anton Arema

    Anton Arema.....za 22 aug 2020 . UPER dat hij er weer is! 2 Jaar geleden ontmoet op Oerol. De veelzijdigheid op muzikaal gebied van Anton is verbluffend te noemen. Livemuziek buiten onder de Boemelboom en op het terras door Anton Arema. Met zijn gitaar geeft hij elke keer weer een spetterende show weg. Probeer maar eens stil te blijven zitten in je terrasstoel. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page