top of page

ma 19 jul

|

Stadstheater De Boemel

ATTACCA

Indien uitverkocht op Tickets OOK verkrijgbaar bij de Kassa ivm de Kermis! Wereldmuziek in een prettig en puik polkajasje. Attacca is een nieuwe festival band die hard werkt aan specifiek wereldmuziek repertoire : POLKA. Van Cuba tot Balkan, van klezmer tot ska. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro).

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
ATTACCA
ATTACCA

Tijd en locatie

19 jul 2021, 20:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

LET OP: Indien uitverkocht op de site: Tickets OOK verkrijgbaar bij de Kassa ivm de Kermis!

Valt niet mee om saai te blijven zitten bij het live optreden in de openlucht - op deze eerste kermismaandagavond - van ATTACCA. Wereldmuziek in een prettig en puik polkajasje. Alles up tempo. Attacca is een nieuwe festival band die hard werkt aan specifiek wereldmuziek repertoire : POLKA. Van Cuba tot Balkan, van klezmer tot ska. High energy en het plezier spat ervan af. Vorig jaar nog het voorprogramma van De Amsterdam Klezmer Banden nu zelf aan het front. Hatsikidee! Niet bij stil te staan, de feestvreugde stuwt je tot grote hoogte. Voorbode voor het internationale festival wat vanaf 2022 plaatsvindt. Polka rules The World. ATTACCA is het huisorkest van Stadstheater De Boemel en geïnitieerd door Gerard Korthout.

In ons OPENLUCHTTHEATER De Bleyemakerij

maandag 19 juli 

Aanvang 20.00 uur 

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • ATTACCA

    Wereldmuziek in een prettig en puik polkajasje. Alles up tempo. Attacca is een nieuwe festival band die hard werkt aan specifiek wereldmuziek repertoire : POLKA. Van Cuba tot Balkan, van klezmer tot ska. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page