top of page

ma 20 jul

|

Stadstheater De Boemel

Benefit@thebeach met LOTTE & MIRTHE

Maandag 20 juli om 21.00 u Deze unieke dames komen uit Eindhoven en Maastricht en zij hebben elkaar ontmoet binnen de muren van het Conservatorium en de Rockacademie in Tilburg. Meesleepende klanken van de cello met een swingende elektrische gitaar. Organisatie-in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Benefit@thebeach met LOTTE & MIRTHE
Benefit@thebeach met LOTTE & MIRTHE

Tijd en locatie

20 jul 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • Lotte & Mirthe 20 juli 2020

    Maandag 20 juli om 21.00 u Dit duo staat garant voor een avond vol verrassende mash-ups en herkenbare meezingers. Recent schitterde Lotte nog bij Stadstheater De Boemel als zangeres naast Ruud Hermans. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. Reservering is nodig. Alleen zitplaatsen en inclusief 2 munten.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page