ma 20 jul. | Stadstheater De Boemel

Benefit@thebeach met LOTTE & MIRTHE

Maandag 20 juli om 21.00 u Deze unieke dames komen uit Eindhoven en Maastricht en zij hebben elkaar ontmoet binnen de muren van het Conservatorium en de Rockacademie in Tilburg. Meesleepende klanken van de cello met een swingende elektrische gitaar. Organisatie-in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
Jammer maar het is vol!
Benefit@thebeach met LOTTE & MIRTHE

Tijd en locatie

20 jul. 2020 21:00
Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Lotte & Mirthe 20 juli 2020
  €5
  BTW inbegrepen
  €5
  BTW inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement