zo 26 jul. | Stadstheater De Boemel

Benefit@thebeach met Maresklein

Zaterdag 26 juli om 16.00 u - Het meest innemende trio van Tilburg brengt een zeer gevarieerd programma. Zij zingt zij aan zij met haar moeder Kelly de pannen van elk dak. Kelly is de bruisende Leading Lady aan het front. Muzikale rots in de branding is virtuoos Rob Grosveld op toetsen.
Jammer maar het is vol!
Benefit@thebeach met Maresklein

Tijd en locatie

26 jul. 2020 16:00
Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Maresklein 26 juli 2020
  €5
  BTW inbegrepen
  €5
  BTW inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement