top of page

do 24 sep.

|

Stadstheater De Boemel

Billy & The Bloomfish

Een concert van deze twee dames is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid. Entree 10 euo incl 2 muntjes. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
Billy & The Bloomfish

Tijd en locatie

24 sep. 2020 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Indien het een openluchttheater activiteit is, gaat deze in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Billy & The Bloomfish

  € 10,00

  BTW inbegrepen

  Een concert van deze twee dames is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid. Entree 10 euo incl 2 muntjes. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. Alleen zitplaatsen

  € 10,00

  BTW inbegrepen

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page