za 17 jul. | Stadstheater De Boemel

BOB DYLAN tribute- TOMMY EBBEN

Tickets alleen verkrijgbaar bij de Kassa ivm de Kermis! The Freewheelin’ Tommy Ebben – “Hard Times”. Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. Hij is ook een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters van de afgelopen eeuw. Entree 5 euro incl 2 munten.
Jammer maar het is vol!
BOB DYLAN tribute- TOMMY EBBEN

Tijd en locatie

17 jul. 2021 21:30
Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

The Freewheelin’ Tommy Ebben – “Hard Times”. Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. Hij is ook een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters van de afgelopen eeuw. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ’n’ Roses en recent nog Adèle hadden wereldhits met zijn nummers.

Singer-songwriter Tommy Ebben geeft een solo-eerbetoon aan de Grootmeester, die in mei 80 jaar wordt. Een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen – maar altijd trouw aan de ziel van het nummer.

zaterdag 17 juli  2021 om 21.30 u

entree : 5 euro incl 2 drankmuntjes 

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • BOB DYLAN tribute- TOMMY EBBEN
  €5
  BTW inbegrepen
  €5
  BTW inbegrepen
  Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement