top of page

zo 07 jan

|

Stadstheater De Boemel

Boemel SMART Circus - Smartlapfestival

TOOS & ROOS, een hilarische en doldwaze smartlappen-act met een zeer hoog meezinggehalte en en nog hogere pruiken! Lachen van het janken. ÉN Zet je helemaal schrap met John Not Lennon – SMARTLAP! Aanvang 15.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Verkoop via website gesloten
Tickets te koop bij de deur!
Boemel SMART Circus - Smartlapfestival
Boemel SMART Circus - Smartlapfestival

Tijd en locatie

07 jan 2024, 15:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Boemel SMART Circus - Smartlapfestival

TOOS & ROOS, brengen met een snik een ode aan het leven. Al eerder schitterden zij bij theater De Boemel op het smartlappenfestival. Het is een hilarische en doldwaze smartlappen-act met een zeer hoog meezinggehalte en en nog hogere pruiken! Lachen van het janken.

JOHN NOT LENNON is een performer die van vele markten thuis is. Hij steekt aanstekelijk de draak met de hollandse smartlappen-cultuur. Zet je maar schrap, want je komt niet meer bij en voordat je het weet ben je hees van het meezingen. Niet te Drogen Tranen houden van de hollandse feestnummers en dat zul je merken. 

Dit wordt een hollands feestje ten top.....

Aanvang 15.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) 

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

U kunt onze spelregels nalezen op de site: "spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website"

Het kan voorkomen dat wij alleen staanplaatsen en géén zitplaatsen aanbieden (bij sommige SOUL&DANCE events). Wij wijzen u er dan ook op dat onze gasten - onverlet de fysieke gesteldheid van iemand- dan geen recht kunnen ontlenen op zitplaatsen.

Deel dit evenement

bottom of page