top of page

vr 09 okt

|

Stadstheater De Boemel

Carrousel of JOY - 9 okt

Vier zingende barkeepers, showmaster, entertainer, VJ en kokkin. Langs 4 heerlijke menugangen en 4 spelshowrondes. Dit wordt een waar feestje . Vier gangen met 4 hapjes voor slechts 10 euro incl. avondvullend entertainment. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Carrousel of JOY - 9 okt
Carrousel of JOY - 9 okt

Tijd en locatie

09 okt 2020, 17:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en verwachten van u dat u deze ook volgt. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels.

Tip: kleed je warm! Ivm goede ventilatie staan de deuren half open!

Tickets

  • Carrousel of JOY 9 okt

    Vier zingende barkeepers, showmaster, entertainer, VJ en kokkin. Langs 4 heerlijke menugangen en 4 spelshowrondes. Dit wordt een waar feestje . Vier gangen met 6 hapjes voor slechts 10 euro incl. avondvullend entertainment. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page