top of page

vr 02 okt

|

Stadstheater De Boemel

Carrousel of JOY -Foyer

Via beeldscherm in de Foyer Vier zingende barkeepers, showmaster, entertainer, VJ en kokkin. Live in de Foyer: Langs 4 heerlijke menugangen en 4 spelshowrondes. Vier gangen met 6 hapjes voor slechts 10 euro incl. avondvullend entertainment. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Carrousel of JOY -Foyer
Carrousel of JOY -Foyer

Tijd en locatie

02 okt 2020, 17:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels.

Tickets

  • Carrousel of JOY-Foyer

    Via beeldscherm in de Foyer: Vier zingende barkeepers, showmaster, entertainer, VJ en kokkin. LIVE: Langs 4 heerlijke menugangen en 4 spelshowrondes. Dit wordt een waar feestje . Vier gangen met 6 hapjes voor slechts 10 euro incl. avondvullend entertainment. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page