top of page

zo 11 sep

|

Stadstheater De Boemel

CCR-TRIBUTE band

Eén van de populairste bands komt weer naar De Boemel om jou te laten dansen, meeschreeuwen, verrassen en verbazen: CCS ofwel Creedence Clearwater Survival met leadvocal Anton Arema. entree gratis! Org Stichting Tilburgs Hoop

CCR-TRIBUTE band
CCR-TRIBUTE band

Tijd en locatie

11 sep 2022, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

CCR-TRIBUTE band

De veruit beste CCR-tributeband van ons land komt weer naar de Boemel. En wat voor een feestje hebben we met dit bijzonder stel muzikanten al wel niet gehad! 

Wat een hits. Het zijn covers van nummers uit de jaren '50: "I Put a Spell on You" en "Suzie Q". Nummers die wekenlang de Amerikaanse hitparade sierden, met als prachtige parel de single "Proud Mary". Hiermee breekt de band definitief door. Creedence groeit binnen de kortste keren uit tot een van de succesvolste bands ter wereld en produceert hits aan de lopende band: "Bad Moon Rising", "Commotion", "Fortunate Son", "Down on the Corner", "Who'll Stop the Rain", "Up Around the Bend" en "Long As I Can See the Light" zijn slechts een paar voorbeelden van het repertoire wat inmense indruk heeft gemaakt in de muziekgeschiedenis. John Fogerty is de hitschrijver van formaat, de spil in het succes. 

Eén van de populairste bands komt weer naar De Boemel om jou te laten dansen, meeschreeuwen, verrassen en verbazen: CCS ofwel Creedence Clearwater Survival met leadvocal Anton Arema.

Dat wordt weer een heerlijk Boemelse Zondagmiddag!

entree gratis!

Org Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page