top of page

zo 05 mei

|

Stadstheater De Boemel

Comeback van Cash On Delivery COD & Jacky

25 Jaar later, speelt deze topband eindelijk weer samen in Cash on Delivery, COD. In bijna dezelfde bezetting als weleer: Wim van de Vliert, Jacky van der Griendt, Johan Jansen, Ad Welten en Mark Eshuis. Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Verkoop via website gesloten
Tickets te koop bij de deur!
Comeback van Cash On Delivery COD & Jacky
Comeback van Cash On Delivery COD & Jacky

Tijd en locatie

05 mei 2024, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

COMEBACK VAN CASH ON DELIVERY COD & JACKY

Het Boemels publiek heeft keer op keer genoten van de ongelooflijke talenten van Wim van de Vliert, zanger en (lead)gitarist. Wim is gepassioneerd door eerlijke en oprechte muziek en dat is duidelijk te horen in zijn optredens. Hij heeft een indrukwekkend muzikaal parcours afgelegd, waaronder het schitteren in de band Cash On Delivery samen met Ilse de Lange. Jacky, ook wel bekend als Jacqueline van der Griend, nam later de rol van leadzangeres over bij Cash On Delivery na Ilse DeLange. Samen met deze band hebben ze talloze prijzen gewonnen. Na het succes met de band, heeft Jacky ook solo veel succes bereikt. Ze heeft opgetreden tijdens het gerenommeerde CMA Festival in Nashville en was zeer succesvol in haar deelname aan The Voice Of Holland. Ze heeft het podium gedeeld met bekende artiesten zoals Jan Smit, Nick en Simon, de 3J's, Ilse de Lange, Waylon, Ruud Hermans en Jan Akkerman. Nu, 25 jaar later, spelen ze eindelijk weer samen in Cash on Delivery, COD. In bijna dezelfde bezetting als weleer: Wim van de Vliert, Jacky van der Griendt, Johan Jansen, Ad Welten en Mark Eshuis. Deze topband zal ons echt verbazen met hun muziek. Want dit belooft een geweldige middag te worden waar muziekliefhebbers enorm van kunnen genieten.

Zorg dat je erbij bent.

Aanvang 16.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) 

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

Check onze Huis- en spelregels wb Stadstheater De Boemel en Ticketaankoop

Het kan voorkomen dat wij alleen staanplaatsen en géén zitplaatsen aanbieden (bij sommige SOUL&DANCE events). Wij wijzen u er dan ook op dat onze gasten - onverlet de fysieke gesteldheid van iemand- dan geen recht kunnen ontlenen op zitplaatsen.

Deel dit evenement

bottom of page