top of page

donderdag 14 april 2024

PT breed.png
orange gevuld kopie.jpg
splash antra.png
moon.jpeg

Foyer - Stadstheater De Boemel
Aanvang 21.00 uur

MOON JACKY JANE

Moon Jacky Jane, een talentvolle artiest, studeert momenteel aan de Herman Brood Academy en specialiseert zich in zang en muziekcompositie. Met haar gitaar of piano begeleidt ze zichzelf en creëert ze een betoverende sfeer. Dat zal zondag 14 april om 15.00 uur ook zeker het geval zijn.

Haar fraaie nummers hebben kenmerkende een melancholische ondertoon.

Dit optreden - bij mooi weer onder De Boemelboom in de Binnentuin van de Spoorzone - is een special van het jongerenfestival Passagetheater

donderdag 28 maart 2024

PT breed.png
light grey met kleuren - groen kopie.jpg
splash antra.png
NIENKE DINGEMAND
NIENKE DINGEMAND

Foyer - Stadstheater De Boemel
Aanvang 21.00 uur

NIENKE DINGEMANS

Nienke Dingemans is een ongelooflijk getalenteerde singer-songwriter uit West-Brabant die je simpelweg niet mag missen! Haar songs raken je recht in het hart en ze heeft op haar jonge leeftijd al een indrukwekkend arsenaal aan talent laten zien. Met haar slechts 19 jaar is ze een waar bluestalent waar je niet omheen kunt.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, speelt Nienke ook nog eens samen met de absolute grootheden Jan van Bijnen, Joris Verbogt en Joost Verbraak. Samen hebben ze haar debuutalbum gemaakt, dat zomaar twee maanden lang op nummer 1 stond in de Roots top 13. Zelfs Mart Smeets was zo onder de indruk dat hij een fantastische column over haar heeft geschreven.

 

Je krijgt de kans om Nienke Dingemans live te zien optreden tijdens de extra Special Edition van Het Passagetheater Festival op donderdagavond 28 maart 2024 om 21.00 uur. Dit is een avond die je niet wilt missen, waar Nienke zal laten zien wat ze allemaal in huis heeft en je versteld zal doen staan van haar talent. Zorg ervoor dat je erbij bent!

light grey met kleuren - geel kopie.jpg
splash antra.png

Theaterzaal

15.00 - 17.00 u

The Djays in concert

Eindelijk na 4 jaar zijn The Djays weer terug! En hoe!? *Een metamorfose van een wisseling van de bandleden. *”Oudjes” eruit en nieuwe frisse jonge muzikanten toegevoegd. *Met een volledig nieuw repertoire dat heerlijk alle kanten op gaat!

zaterdag 17 februari 2024

PT breed.png

zaterdag 20 januari 2024

PT breed.png
container rood
splash antra.png
MAC'M Kids band

15.15 - 16.00 u 

MAC'M

Deze zeer enthousiaste Rock-Cover- KIDs-band bestaat uit Mikay (10) op drums, Amelie (11) op toetsen en zang, Colin (8) op gitaar en Meike (11) op zang en beetje steun van pa (bas)

container rood
splash antra.png
REZA

16.00 - 16.30 u

REZA

Muziek maken is mijn passie: een uitlaatklep voor mijn gevoel, inspiratie en creativiteit, en tegelijk een manier om anderen te inspireren of eenvoudig te laten genieten. Als ik zing en mezelf begeleid op gitaar, ukelele of piano dan ga ik daar volledig in op en denk ik nergens meer aan

container rood
splash antra.png
open stage 1 kopie.png

16.30 - 17.00 u

Open Stage