top of page

vr 08 apr

|

Stadstheater De Boemel

CONCERT JAY WAYES & BLUEBIRD CAFÉ

Releaseconcert! van JayWayeS (Jan Wim Schoenmakers), EP “Just a friend” uitgebracht in 2020 met 6 eigen Country/Americana liedjes. Samen met Bluebird Café : oa Marcel & Wilma Smulders, Marcel Verbeek en Javier Garcia Vicente. Entree: 5 euro + 2 drankmuntjes (10euro). Org Stichting Tilburgs Hoop!

Nog genoeg tickets verkrijgbaar bij de entree!
Super als je erbij bent!
CONCERT JAY WAYES & BLUEBIRD CAFÉ
CONCERT JAY WAYES & BLUEBIRD CAFÉ

Tijd en locatie

08 apr 2022, 20:30 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Onder de naam Jay WayeS kwam in 2020 van Jan Wim Schoenmakers de EP “Just a friend” met 6 eigen Country/Americana liedjes uit. 

Marcel Smulders (Savannah) en singer songwriter Marcel Verbeek speelden en zongen op die EP mee en de afspraak om met hun band Bluebird Café de liedjes samen te spelen tijdens een releaseconcert was snel gemaakt. 

Door Corona werd dat concert twee keer uitgesteld maar nu gaat het op 8 april alsnog gebeuren in Stadstheater De Boemel.

Ze spelen die avond de liedjes van de EP, wat nieuwe liedjes en een paar covers van hun muziekhelden. Daarnaast hebben ze wat oudere liedjes van Jan Wim die de Peter Hill Band en Savannah in het verleden hebben opgenomen afgestoft en nieuw leven ingeblazen. Bij die liedjes neemt Marcel Smulders de solo zang voor zijn rekening.

De EP is natuurlijk ook te koop.

Dat beloofd een mooi luisterconcert te worden in de prachtige ambiance van Stadstheater De Boemel, in de Tilburgse Spoorzone.

Wees welkom!!

Aanvang; 20.30u

Entree; €5,-- en 2 drankjes verplicht

Deel dit evenement

bottom of page