top of page

zo 05 nov

|

Stadstheater De Boemel

CREEDENCE CLEARWATER SURVIVAL - CCS

Eén van de populairste bands komt weer naar De Boemel om jou te laten dansen, meeschreeuwen, verrassen en verbazen: CCS ofwel Creedence Clearwater Survival met leadvocal Anton Arema! Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Verkoop via website gesloten
Tickets te koop bij de deur!
CREEDENCE CLEARWATER SURVIVAL - CCS
CREEDENCE CLEARWATER SURVIVAL - CCS

Tijd en locatie

05 nov 2023, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

De veruit beste CCR-TRIBUTEBAND van ons land komt weer naar de Boemel!

En wat voor een feestje hebben we met dit bijzonder stel muzikanten al wel niet gehad! Wat een hits. Het zijn covers van nummers uit de jaren '50: "I Put a Spell on You" en "Suzie Q". Nummers die wekenlang de Amerikaanse hitparade sierden, met als prachtige parel de single "Proud Mary". Hiermee breekt de band definitief door. Creedence groeit binnen de kortste keren uit tot een van de succesvolste bands ter wereld en produceert hits aan de lopende band: "Bad Moon Rising", "Commotion", "Fortunate Son", "Down on the Corner", "Who'll Stop the Rain", "Up Around the Bend" en "Long As I Can See the Light" zijn slechts een paar voorbeelden van het repertoire wat inmense indruk heeft gemaakt in de muziekgeschiedenis. John Fogerty is de hitschrijver van formaat, de spil in het succes.

 Eén van de populairste bands komt weer naar De Boemel om jou te laten dansen, meeschreeuwen, verrassen en verbazen: CCS ofwel Creedence Clearwater Survival met leadvocal ANTON AREMA.!

Dit wordt weer een Heerlijke BOEMELSE ZONDAG middag!

Aanvang 16.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) 

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

U kunt onze spelregels nalezen op de site: "spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website"

Het kan voorkomen dat wij alleen staanplaatsen en géén zitplaatsen aanbieden (bij sommige SOUL&DANCE events). Wij wijzen u er dan ook op dat onze gasten - onverlet de fysieke gesteldheid van iemand- dan geen recht kunnen ontlenen op zitplaatsen.

Deel dit evenement

bottom of page