top of page

za 29 aug

|

Stadstheater De Boemel

d@NSp@z

29 augustus 2020 - 21.00 uur. Vanaf nu niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa. De populairste dansavond van De Boemel. Nu in "SILENT" Beachsfeer . Op 1,5 mtr afstand natuurlijk! entree 10 euro incl. munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
d@NSp@z
d@NSp@z

Tijd en locatie

29 aug 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. 1,5 meter afstand is ook hier van kracht.  Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • d@NSp@z

    29 augustus 2020 - 21.00 uur. De populairste dansavond van De Boemel. Nu in "SILENT" Beachsfeer . Op 1,5 mtr afstand natuurlijk! entree 10 euro incl. munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page