top of page

wo 17 mei

|

Stadstheater De Boemel

DAGELIJKSE DUURZAAMHEID

Tv-tuinman Lodewijk Hoekstra inspireert tot een bewuster en groener leven. De bekendste tuinman van NL geeft tijdens het iederal-event ‘Dagelijkse Duurzaamheid’ praktische, bruikbare tips voor een duurzamer dagelijks leven, in en om je huis. Entree 17,50€ Aanvang 20.00 uur

Tickets verkrijgbaar via link onderaan pagina
Ben erbij!
DAGELIJKSE DUURZAAMHEID
DAGELIJKSE DUURZAAMHEID

Tijd en locatie

17 mei 2023, 20:00 – 22:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

DAGELIJKSE DUURZAAMHEID

Tv-tuinman Lodewijk Hoekstra inspireert tot een bewuster en groener leven

https://www.iederal.nl/dagelijkse-duurzaamheid-op-17-05-23-in-tilburg/

Maak jij je zorgen over de natuur? En wil jij jouw steentje bijdragen om natuur en mens weer in balans te brengen, maar je weet niet hoe? Lodewijk Hoekstra, de bekendste tuinman van Nederland, vertelt je hoe. Tijdens het iederal-event ‘Dagelijkse Duurzaamheid’ krijg je praktische, bruikbare tips voor een duurzamer dagelijks leven, in en om je huis.

Van 20.00 – 22.00 uur

Iedereen kan op zijn eigen manier en op zijn eigen plek impactvolle acties ondernemen. Daarvan is Lodewijk overtuigd. Hij geeft praktische, bruikbare tips voor een duurzamer dagelijks leven, in en om je huis.

Lodewijk werd als kind al geraakt door de natuur en wist dat hij tuinman wilde worden. Later, bij de televisie, ontdekte hij dat hij de natuur eigenlijk meer kwaad dan goed deed. Dat moest anders. Want we zijn afhankelijk van de natuur én we zijn er onderdeel van. Zo begon zijn worsteling, en zijn zoektocht naar een manier van leven die beter is voor onze planeet.

Deze avond inspireert hij jou tot het maken van nog meer duurzame keuzes. Want het doet ertoe wat jij doet! En iedere actie, klein of groot, draagt bij aan een betere wereld.

Entree 17,50€

Bestel uw tickets via deze link:

https://www.iederal.nl/dagelijkse-duurzaamheid-op-17-05-23-in-tilburg/

Wie is Lodewijk Hoekstra?

Lodewijk Hoekstra is Nederlands bekendste tv-tuinman, presentator, tuinontwerper en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Een wereld waarin de mens en de natuur in balans zijn. Waarin we als mensen gezond en gelukkig kunnen leven zonder nadelige gevolgen voor de natuur. Daarom heeft hij een missie: zoveel mogelijk mensen inspireren om zelf hun leefomgeving te verduurzamen en te vergroenen.

Georganiseerd door Iederal

Deel dit evenement

bottom of page