top of page

zo 19 mrt

|

Stadstheater De Boemel

DE BLUES, DE ROCK én DE SOUL

Festivaltheater: op alle podia miniconcerten! Met tal van ingrediënten. Vertolkers van de rauwe blues uit New Orleans, heavy rock uit Vegas en dampende soul uit Memphis! Aanvang 15.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Tickets verkrijgbaar bij de entree!
Vroegboekkorting verstreken
DE BLUES, DE ROCK én DE SOUL
DE BLUES, DE ROCK én DE SOUL

Tijd en locatie

19 mrt 2023, 15:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Stadstheater De Boemel ontwikkelt zich steeds meer als festivaltheater waar in het gehele complex op alle podia mini concerten te zien zijn.

Met tal van ingrediënten. Vertolkers van de rauwe blues uit New Orleans, heavy rock uit Vegas en dampende soul uit Memphis. Live concerten, concertregistratie, silent-disco, singalongshows; alles wordt uit de kast kast gehaald om het publiek te verrassen.  

Frank Reemers en Joep de Greef, zijn twee oude rotten  uit de Nederlandse muziekscene met een vracht aan ervaring en een passie voor Blues & Roots muziek. Regelmatig gaan ze samen naar de bakermat van de Blues, het zuiden van Amerika. Louisiana, Tennessee, Arkansas, Alabama, Texas, Illinois en natuurlijk Mississippi. Daar bezoeken ze alle plekken die belangrijk zijn geweest in de historie van de Blues.

Easy Live brengt Rock op jouw verzoek. Anton Arema, een gave en geliefde Boemelmuzikant kan dat solo als geen ander. Altijd blammend, altijd in interactie. Rocking allover The World. The Soul gaan we heel energiek en verrassend inkleuren.ws; alles wordt uit de kast kast gehaald om het publiek te verrassen. 

Loop lekker rond met je glaasje en verbaas je.

Dit wordt weer een Heerlijke BOEMELSE ZONDAG middag!

ÉN Let op. Om tijdig de show bij te kunnen wonen dient u 30 min. voor aanvang aanwezig te zijn. Graag wijzen wij u ook op onze spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website.

Aanvang 15.00 uur

Early Birds voordeel!

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€)

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page