top of page

wo 24 mei

|

Stadstheater De Boemel

'De DROOM' ontmoet Erwin Steijlen

De kick-off van De Droom - samenwerking tussen wetenschap en kunst, tussen kennismensen en kunstenaars met als doel oplossingen vinden voor de grote hedendaagse problemen. Erwin, de oprichter van De Droom start met zijn bijzondere verhaal de reeks van ontmoetingen Aanvang 19.30 uur Entree 12,50 €

Nog tickets verkrijgbaar bij de entree!
Welkom!
'De DROOM' ontmoet Erwin Steijlen
'De DROOM' ontmoet Erwin Steijlen

Tijd en locatie

24 mei 2023, 19:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

'De DROOM ontmoet' - Lezing Power of Music

Erwin Steijlen ontvangt iedere maand een wetenschapper, een kennismens met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Mede ‘dromers’ met ideeën en oplossingen voor een nieuwe samenleving, waarmee ieder mens iets doen kan. Verwacht bijzondere avonden waar je als bezoeker leert en geïnspireerd wordt. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten.

Op 24 mei starten we met de succesvolle lezing ‘Power of Music’. Over de hele wereld vertelt Erwin over de veelal onbegrepen en vaak verkeerd ingezette kracht van muziek. Vele malen werd hem gevraagd; “Wanneer kan ik komen kijken?” Nou, nu is je kans!

Een inspirerend verhaal over eigenheid, authentiek zijn, je eigen pad volgen en tegelijkertijd de wereld mooier maken; door kunst, muziek en gedichten mensen te verbinden. Erwin is een internationaal succesvol componist, dichter en veelgevraagd spreker Hij werkt samen met wereldwijde merken, organisaties en artiesten als BMW, VW, Netflix, Nike, The Mentalist, Pretty Little Liars, Cirque du Soleil, DJ Fedde Le Grand, Pink and Shakira.

Deze avond is de kick-off van De Droom, een samenwerking tussen wetenschap en kunst, tussen kennismensen en kunstenaars met als doel oplossingen vinden voor de grote hedendaagse problemen. Erwin is de oprichter van De Droom en daarom starten we met zijn bijzondere verhaal de reeks van ontmoetingen.

Inloop 19.00 uur - Start voorstelling 19.30 uur

Entree 12,50  €

https://www.erwinsteijlen.com/

https://www.dedroom.org/

Deel dit evenement

bottom of page