top of page

wo 11 okt

|

Stadstheater De Boemel

'De DROOM ontmoet' - Musicalster Nurlaila Karim

Erwin Steijlen ontvangt deze maand de Musicalster Nurlaila Karim met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten. Aanvang 19.30 uur Entree 12,50 €

Ook tickets verkrijgbaar bij de entree!
U bent welkom!
'De DROOM ontmoet' - Musicalster Nurlaila Karim
'De DROOM ontmoet' - Musicalster Nurlaila Karim

Tijd en locatie

11 okt 2023, 19:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

'De DROOM ontmoet' - Musicalster Nurlaila Karim te gast! 

Erwin Steijlen ontvangt iedere maand een wetenschapper of een kennismens met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Mede ‘dromers’ met ideeën en oplossingen voor een nieuwe samenleving, waarmee ieder mens iets doen kan. Verwacht bijzondere avonden waar je als bezoeker leert en geïnspireerd wordt. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten.

Waarom jaagt de één zijn/haar dromen na ongeacht het resultaat en kiest een ander voor veiligheid? Hoe ga je om met je hernieuwde vrijheid als je ouder wordt en in een andere fase van je leven terecht komt? Kun je met kunst en muziek de wereld veranderen?

Op 11 oktober is musicalster Nurlaila Karim zijn gast in De Droom Ontmoet. Zij speelt en zingt hoofdrollen in Miss Saigon, Les Miserables, Sister Act, Mamma Mia, de Tina Turner Musical en The Bodyguard. Maar ze is ook een NLP coach, heeft een Academy, schrijft boeken, maakt podcasts, ze leidt meditatie sessies en helpt jonge talenten in de muziekwereld.

Verwacht prachtige live muziek, gedichten, een inkijk in de muziek-en musicalwereld, een persoonlijk verhaal over het volgen van je droom en zelf verantwoordelijk nemen over je eigen leven.

Inloop 19.00 uur - Start voorstelling 19.30 uur

Entree 12,50  €

https://www.dedroom.org/

Deel dit evenement

bottom of page