top of page

wo 19 jul.

|

Stadstheater De Boemel

'De DROOM ontmoet' - Prof. Dr. Patrick Huntjens

Een bijzondere avond! – Erwin Steijlen ontvangt iedere maand een wetenschapper, een kennismens met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten. Aanvang 19.30 uur Entree 12,50 €

'De DROOM ontmoet' - Prof. Dr. Patrick Huntjens

Tijd en locatie

19 jul. 19:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

'De DROOM ontmoet' - Prof.Dr. Patrick Huntjens te gast!

Erwin Steijlen ontvangt iedere maand een wetenschapper, een kennismens met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Mede ‘dromers’ met ideeën en oplossingen voor een nieuwe samenleving, waarmee ieder mens iets doen kan. Verwacht bijzondere avonden waar je als bezoeker leert en geïnspireerd wordt. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten.

19 juli is Prof.Dr. Patrick Huntjens te gast,  Hoogleraar, Governance van Duurzaamheidstransities, Maastricht Universiteit  Lector, Sociale Innovatie en Governance voor een Duurzame Samenleving, Hogeschool Inholland  Award-winning author of international academic bestseller ‘Towards a Natural Social Contract’ (2021), www.naturalsocialcontract.com

Patrick: “We zitten midden in een ecologische, geopolitieke en ongelijkheidscrisis. Deze kunnen niet op zichzelf worden gezien; het zijn allemaal met elkaar verbonden onderdelen van een systeemcrisis. Het sociaal contract, de manier waarop we onze samenleving hebben georganiseerd en gestructureerd, werkt niet. Het is kapot en we hebben een nieuwe nodig”.

Patrick heeft krachtige ideeën die door de VN worden ingezet

Kom luisteren en praat mee over een nieuwe toekomst, eentje waar wij een goede voorvader zijn voor de komende generaties.

Inloop 19.00 uur - Start voorstelling 19.30 uur

Entree 12,50  €

http://www.naturalsocialcontract.com/

https://www.dedroom.org/

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • 'De DROOM' P. Huntjens

  € 12,50

  BTW inbegrepen

  De 3e editie met Prof. Dr. Patrick Huntjens als gast. Een bijzondere avond! – Erwin Steijlen ontvangt iedere maand een wetenschapper, een kennismens met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten.

  € 12,50

  BTW inbegrepen

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page