top of page

wo 15 nov

|

Stadstheater De Boemel

'De DROOM ontmoet' - Sander Hendrix

Erwin Steijlen ontvangt deze maand Sander Hendrix met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten. Aanvang 19.30 uur Entree 12,50 €

Ook tickets verkrijgbaar bij de entree!
U bent welkom!
'De DROOM ontmoet' - Sander Hendrix
'De DROOM ontmoet' - Sander Hendrix

Tijd en locatie

15 nov 2023, 19:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

'De DROOM ontmoet' - Sander Hendrix te gast! 

Erwin Steijlen ontvangt iedere maand een wetenschapper, een kennismens met een krachtig verhaal en een positieve boodschap voor de wereld. Mede ‘dromers’ met ideeën en oplossingen voor een nieuwe samenleving, waarmee ieder mens iets doen kan. Verwacht bijzondere avonden waar je als bezoeker leert en geïnspireerd wordt. Een hoopvolle toekomst missie gebracht als een theatraal verhaal vol kennis, muziek en gedichten.

Op 15 november is Sander Hendrix te gast. Sander is een van de beste en bekendste showregisseurs van Nederland. Hij produceerde honderden nationale en internationale events voor de grootste merken en regisseerde ook de shows van Snollebollekes, Mindf*ck, Tino Martin en Broederliefde. Hij reisde de wereld rond met zijn creativiteit en aangeboren leiderschap en kracht om te verbinden totdat hij in 2020 werd getroffen door twee zeldzame en levensgevaarlijk hersenontstekingen. Hij vocht voor zijn nieuwe leven maar kan nooit mee terug naar het oude.

Sander deelt met ons zijn indringende verhaal en de lessen geleerd. Moet een mens eerst iets vreselijks overkomen voordat verandering plaats kan vinden? Moet je eerst de regie kwijtraken voordat je echt opnieuw beginnen kunt?

Verwacht een intens gesprek over het leven en een nieuwe toekomst. Een krachtig verhaal samen met de gedichten en muziek van Erwin.

Inloop 19.00 uur - Start voorstelling 19.30 uur

Entree 12,50  €

https://www.dedroom.org/

Deel dit evenement

bottom of page