top of page

za 29 jun

|

Stadstheater De Boemel

DISCO INFERNO

Stap met Disco Inferno in een tijdmachine naar vooral de gouden jaren 70's & 80's van de disco. Hét feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan. Wees gerust: de authentieke discobal hangt al! Dus ben erbij! Aanvang 21.00  uur  Entree Gratis

Gratis entree
KOM genieten!
DISCO INFERNO
DISCO INFERNO

Tijd en locatie

29 jun 2024, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

D I S C O  I N F E R N O

Lekker dansen met leeftijdsgenoten? 

Dat kan bij de maandelijkse 40UP-Dance-Party: DISCO INFERNO.

Stap met Disco Inferno in een tijdmachine naar vooral de gouden jaren 70's & 80's van de disco. Hét feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan.

Want tijdens deze spetterende VJ Flashback-editie van Disco Inferno zie en hoor je nog met name de ouderwetse video clips (op XXL-Cinema-Scherm) van o.a. Earth Wind & Fire, Boney M, Donna Summer, Tavares én wordt je muzikaal regelrecht teruggevoerd naar het summum van die discotijd, hier en daar aangevuld met recentere toppers zoals Stromae, Avicci of met populaire remixes.

Kortom we trakteren alle veertigplussers op de grootste en mooiste hits van de afgelopen veertig jaar. En dit alles in de bijzondere danstempelsfeer die het voor dansliefhebbers een paar keer per maand is in Stadstheater De Boemel.

Aanvang van deze visuele party op zaterdag 29juni 2024 is 21.00 uur.  

Wees gerust: de authentieke discobal hangt al!

Gratis toegang. 

Wees gerust de authentieke discobal hangt al!

Deel dit evenement

bottom of page