top of page

do 25 mei

|

Stadstheater De Boemel

"DRIE-GANGEN-MENU" - Theatrale voorstelling

Dinner for One is al tientallen jaren een van de meest populaire eenakters op tv en de planken. Een eigen versie door de Tilburgse Theatermakers Peer de Graaf en Hetty van Beek . Een voorstelling, meezingen en dansen! Aanvang 20.30 uur Entree 10€

Tickets verkrijgbaar bij de entree!
Kom en beleef!
 "DRIE-GANGEN-MENU" - Theatrale voorstelling
 "DRIE-GANGEN-MENU" - Theatrale voorstelling

Tijd en locatie

25 mei 2023, 20:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Een ‘driegangen menu’ in De Boemel op 25 mei 2023

Een voorstelling, meezingen en dansen met Dinner for One

Het menu

Eerste gang:

Dinner for One is al tientallen jaren een van de meest populaire eenakters op tv en de planken. De Tilburgse Theatermakers Peer de Graaf en Hetty van Beek hebben het stuk in een eigen versie op het repertoire gezet.

In Diner for One viert de rijke miss Sophie haar verjaardag met haar vier beste vrienden Graaf Hugo van Zuylen, Sir Charles, Admiral Bernhard von Schneider en de bekende couturierJean-Claude du Ruisseau.

Miss Sophie’s butler James moet zich, zoals ieder jaar, die avond in allerlei bochten wringen op de avond voor de jarige Miss Sophie tot een succes te maken.

Hetty van Beek speelt in het hilarische stuk de rol van miss Sophie en Peer de Graaf is de toegewijde butler.

Even uitbuiken (pauze)

Tweede gang:

Hetty en Peer gaan verder met het driegangenmenu: een meezingprogramma genaamd ‘Tea for Two’, waarin zij met een goed gevulde speellijst, met heerlijk in het gehoor liggende zoetigheden en ‘hartige hapjes’ het publiek uitnodigen bij hen aan te schuiven.

Het dessert die avond:

een Soiree Dansant, met goed verteerbare muziek.

Het programma begint om 20.30 u

Ticket: 10€

Let op. Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn. Graag wijzen wij u ook op onze spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website.

Deel dit evenement

bottom of page