top of page

vr 16 jul

|

Stadstheater De Boemel

DUO VERBRAAK & VAN BIJNEN

Tickets alleen verkrijgbaar bij de Kassa ivm de Kermis! Verbraak & Van Bijnen brengen in Openluchttheater De Bleyemakerij een muzikale show over de ‘Brabantse wortels’ van de twee multi-instrumentalisten. Die ‘roots’ tonen verwantschap met blues, country en Americana. Entree 5 euro incl 2 munten.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
DUO VERBRAAK & VAN BIJNEN
DUO VERBRAAK & VAN BIJNEN

Tijd en locatie

16 jul 2021, 20:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Verbraak & Van Bijnen brengen in Openluchttheater De Bleyemakerij een muzikale show over de ‘Brabantse wortels’ van de twee multi-instrumentalisten. Die ‘roots’ tonen verwantschap met blues, country en Americana uit het diepe zuiden.

‘Een warmer, charmanter en authentieker optreden zag ik niet eerder’, aldus de Vlaamse auteur Wouter Bulckaert.

 ‘Een show vol camaraderie, milde zelfspot en ijzersterke songs in een hoogsteigen klankbad, laverend tussen The Band, Calexico en een ‘marching band’ uit New Orleans. 

Na het begeleiden van artiesten als Freek de Jonge, Claudia de Breij, Paul Haenen, Rob de Nijs en Ralph de Jongh werd het hoog tijd voor Verbraak (sousafoon/percussie) en Van Bijnen (zang/slidegitaar) om zelf vooraan in de spotlight te staan.

VRIJDAG 16 juli  2021 om 20.30 u

entree : 5 euro inlc 2 drankmuntjes 

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • DUO VERBRAAK & VAN BIJNEN

    Verbraak & Van Bijnen brengen in Openluchttheater De Bleyemakerij een muzikale show over de ‘Brabantse wortels’ van de twee multi-instrumentalisten. Die ‘roots’ tonen verwantschap met blues, country en Americana uit het diepe zuiden. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page