top of page

za 10 okt

|

Stadstheater De Boemel

Elvis Dinner Show

Elvis Presley is een van de meest gevierde en invloedrijkste muzikanten van de twintigste eeuw. Nu ook in Stadstheater De Boemel. Alles wat The King zo mooi maakte passeert de revue. Schitterende songs van live-artists, stage-dance, concert -clips etc.Org. is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Elvis Dinner Show
Elvis Dinner Show

Tijd en locatie

10 okt 2020, 17:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tickets

  • Elvis Dinner Show

    Elvis Presley is een van de meest gevierde en invloedrijkste muzikanten van de twintigste eeuw. Nu ook in Stadstheater De Boemel. Alles wat The King zo mooi maakte passeert de revue. Schitterende songs van live-artists, stage-dance, concert -clips van de VJ en comedy staan garant voor een heerlijk avondje. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page