top of page

zo 11 okt

|

Stadstheater De Boemel

Elvis Tribute SHOW

William Smulders neemt u mee in de sfeer van The King, Elvis Presley, en trakteert u op onvervalste Rock N Roll. Omdat theater De Boemel nu maar 30 zitplaatsen heeft is de uitverkochte Elvis Day verlengd met deze zondagmiddag.10 euro incl 2 munten. Org. is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Elvis Tribute SHOW
Elvis Tribute SHOW

Tijd en locatie

11 okt 2020, 15:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en verwachten van u dat u deze ook volgt. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tip: kleed je warm! Ivm goede ventilatie staan de deuren half open!

Tickets

  • Elvis Tribute SHOW

    William Smulders neemt u mee in de sfeer van The King, Elvis Presley, en trakteert u op onvervalste Rock N Roll. Omdat theater De Boemel nu maar 30 zitplaatsen heeft is de uitverkochte Elvis Day verlengd met deze zondagmiddag. entree 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page