top of page

zo 12 mrt

|

Stadstheater De Boemel

FAITH tribute to GEORGE MICHAEL

Deze George Michael tributeband - met een enorme bezetting - schitterde eerder op Pinkpop en is “Beslist de beste Nederlandse George Michael tribute van het moment”. Aanvang 16.00 uur Let op: alléén staanplaatsen VOORDEEL Online ticket: 7€ +1 verplichte munt (10€) Aan de kassa: 10€

Tickets verkrijgbaar bij de entree!
Vroegboekkorting verstreken
FAITH tribute to GEORGE MICHAEL
FAITH tribute to GEORGE MICHAEL

Tijd en locatie

12 mrt 2023, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

George Michael was een van de succesvolste zangers uit de jaren 80 en 90 van de twintigste eeuw. Hij won twee Grammy's en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. Van 1984 tot 2004 was hij de meest gespeelde artiest van Europa. 

Deze George Michael tributeband - met een enorme bezetting  - schitterde eerder op Pinkpop  en is “Beslist de beste Nederlandse George Michael tribute van het moment”

De legendarische zanger, die in 2016 overleed, was verantwoordelijk voor wereldhits als ‘Faith‘ en ‘Careless Whisper‘, welke de band ongetwijfeld ook in Stadstheater De Boemel ten gehore zal brengen.

LET OP: Alléén Staanplaatsen.

Dit wordt een TOP BOEMEL zondagmiddag!

aanvang 16.00 uur

ÉN Let op. Om tijdig de show bij te kunnen wonen dient u 30 min. voor aanvang aanwezig te zijn. Graag wijzen wij u ook op onze spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website.

VOORDEEL Online ticket: 7€ +1 verplichte munt (10€) 

Aan de kassa: 10€

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page