top of page

do 17 sep

|

Stadstheater De Boemel

Frederique Spigt & Roel Spanjers

Donderdag 17 sept 21.00 u. Frederique Spigt en Roel Spanjers zijn inmiddels een onafscheidelijk duo. Het is een klein wonder hoe zij samen wel een hele band lijken en de zalen in vervoering brengen. entree 10 euro incl 1 munt Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
Frederique Spigt & Roel Spanjers
Frederique Spigt & Roel Spanjers

Tijd en locatie

17 sep 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • Frederique Spigt & Roel Spanje

    Donderdag 17 sept 21.00 u. Frederique Spigt en Roel Spanjers zijn inmiddels een onafscheidelijk duo. Het is een klein wonder hoe zij samen wel een hele band lijken en de zalen in vervoering brengen. entree 10 euro incl 1 munt Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page