top of page

za 19 aug

|

Stadstheater De Boemel

GRATIS ELVIS UKELELE WORKSHOP

Binnen 1 uur ben jij in staat om 5 Elvis-songs te spelen op de 4 snarige ukelele. Plezier verzekerd. Want het enthousiasme voor de ukelele is terug en booming! Heb je hier zin in? Meld je aan! Aanvang 15.00  uur  Entree Gratis ihv Stichting Tilburgs Hoop

Gratis entree
Kom gezellig kijken!
GRATIS ELVIS UKELELE WORKSHOP
GRATIS ELVIS UKELELE WORKSHOP

Tijd en locatie

19 aug 2023, 15:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

GRATIS ELVIS UKELELE WORKSHOP

Niks te doen in de zomervakantie? En wel zin om iets leuks te beleven? En nog wat te leren ook? Doe dan mee aan deze laagdrempelige workshop ukelele leren spelen. Je hoeft vooraf helemaal niks te kunnen, maar binnen 1 uur ben jij in staat om 5 Elvis-songs te spelen op de 4 snarige ukelele. Plezier verzekerd. Want het enthousiasme voor de ukelele is terug en booming!

De ukelele is een ideaal instrument om te leren spelen, zeker als je graag wil zingen en spelen tegelijk. Het is makkelijk te leren en heeft een grappige sound. Maar zelfstudie wordt al snel een doolhof, dus helpt Gerard Korthout je simpel op weg. Hij verstaat als geen ander om het leuk en praktisch te houden en heeft in ruim 30 jaar tienduizenden mensen vermaakt op en met dit 4-snarige muziekinstrument.

Heb je hier zin in? Er zijn geen kosten aan verbonden. Een big smile @ the end is genoeg. Schroom niet en meld je aan. Want het is het nodig om je vooraf aan te melden via een PB of mailtje naar gerard.stadstheaterdeboemel@gmail.com

We hebben een beperkt aantal ukeleles (10), dus het is fijn als je er één meeneemt. Leen er zonodig één van iemand uit je omgeving. Ook is het mogelijk om er 1 aan te schaffen. Dat kan al vanaf zo’n 25,-. Ik adviseer een beginnersset, compleet met stemapparaat, plectrum en tas voor nog geen 40,- bij verschillende muziekwinkels, al dan niet online. Ik tip je graag.

Aanvang 15.00 uur

Entree GRATIS 

Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page