top of page

do 27 apr

|

Stadstheater De Boemel

GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL-5e editie

Tilburgs meest hilarische en tissue-vullende Smartlappenfestival met volop gezelligheid en tranentrekkers. Met artiesten o.a. luisterend naar de namen zoals o.a. De Triesto’s, Tante Marie & Ome Geer, The Sad Mr. John Notlennon.. Aanvang 14.00  uur  Entree Gratis ihv Stichting Tilburgs Hoop

Gratis entree
Ben erbij!
GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL-5e editie
GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL-5e editie

Tijd en locatie

27 apr 2023, 14:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

5e editie van Tilburgs meest hilarische en tissue-vullende Smartlappenfestival met tal van verrukkelijke vage artiesten. Om te janken van het lachen. Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar. 

Opnieuw het Tilburgse Smartlappenfestival in Stadstheater De Boemel, volop gezelligheid en tranentrekkers: volop genieten en meebrullen uit volle borst met het levenslied! Want dat het weer lekker lallen met een knipoog wordt dat staat als een paal boven waterige ogen. Heerlijk janken, dansen en meezingen op het vergeten lied of de foute meezingers. 

Artiesten o.a. luisterend naar de namen zoals o.a. De Triesto’s, Tante Marie & Ome Geer, The Sad Mr. John Notlennon….zeggen al genoeg.

Op vakantie van het Geld van Ome Jan. Singalongshow.

Geen levenslied wordt geschuwd. Elke smartlap wordt breed bezongen uit volle borsten en zoetgevooisde keeltjes. Moeiteloos haken we in.

Janken van het Lachen met Ome Geer

In elke familie komt er wel één voor. Zo’n Oom die als hij eenmaal op dreef is, niet te stuiten is en je laat gieren van de slappe lach. Hoeveel spontaan verzonnen en bezongen ellende kan een mens aan?

De Zoute Tranen van Tante Marie

De absolute sensatie van het Groots Tilburgs Tranentrekkend Smartlapfestival was Tante Marie met haar Zoute tranenshow. Marieke Jacobse overgiet zichzelf met een Jordaan sausje van jewelste. Een soort feestelijke Tante Leen 2.0, die haar publiek trakteert op de leukste ellende en de heerlijkste droevenis. Hoeveel tranen met een big smile kun je verdragen?

De Triesto’s

De Triesto's: vijf topmuzikanten met het betere Nederlandse lied? Nee joh, veel meer dan dat! Het zijn vijf ultraknappe heuse rasmultitainers! Energiek, volgas, recht in uw mooie snoetje, leveren deze mannen bij iedere show een topprestatie af. Met de beste nummers o.a. van held Hazes, Borsato, De Dijk, Blof, Gordon en knallende feestmedleys (zelfs een complete Duitstalige!) richten ze de smartrockpijlen stevig en direct op uw hart. Reken maar dat ze binnenkomen! Tranen met tuiten, maar vergeet niet te snuiten!

En natuurlijk; The Sad Mr. John Notlennon….

Aanvang 14.00 uur

Entree GRATIS 

Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page