top of page

zo 26 jun

|

Stadstheater De Boemel

GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL-zo 26 juni 22

Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar. De hele dag opnieuw het Smartlappenfestival in Stadstheater De Boemel, volop gezelligheid en tranentrekkers. Met De Mierzoete Tranen van Tante Marie, De Brabantse Toppers en Keessie B!! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Org STH

Tickets verkrijgbaar bij de entree
BLEYE dat u erbij bent
GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL-zo 26 juni 22
GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL-zo 26 juni 22

Tijd en locatie

26 jun 2022, 15:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar. 1e dag van het Smartlappenfestival in Stadstheater De Boemel, volop gezelligheid en tranentrekkers: volop genieten en mee brullen uit volle borst met het levenslied!

Zondag 26 juni 2022

Programma:

De Brabantse Toppers

Met een hele vette knipoog zetten 3 Brabantse Toppers zetten de avond flink op zijn kop met een live optreden boordevol fun, feest en levenslust. Hierna hoef je nooit meer naar de arena.

Op vakantie van het Geld van Ome Jan. Keessie B schuwt geen enkele tranentrekkend levenslied. Elke smartlap wordt breed bezongen uit volle borsten en zoetgevooisde keeltjes. Moeiteloos haken we in.

De Mierzoete Tranen van Tante Marie

De absolute sensatie van het jaarlijks Groots Tilburgs Tranentrekkend Smartlapfestival is Tante Marie met haar Zoute tranenshow. Marieke Jacobse overgiet zichzelf met een Jordaan sausje van jewelste. Een soort feestelijke Tante Leen 2.0, die haar publiek trakteert op de leukste ellende en de heerlijkste droevenis. Hoeveel tranen met een big smile kun je verdragen?

Aamvang 15.00 uur

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

org Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page