top of page

vr 30 jul

|

Stadstheater De Boemel

HARRIE VAN GRINSVEN

Ticket verkoop via de website gesloten; nog enkele tickets verkrijgbaar bij de kassa. Deze zeer innemende Tilburgse zanger/entertainer/gitarist/pianist! opent vanavond de fonkelnieuwe PIANOBAR in Stadstheater De Boemel. Bekend van Harrie’s singalong, zijn coverband ‘Say Keys’ en zijn Jazzrepertoire.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
HARRIE VAN GRINSVEN
HARRIE VAN GRINSVEN

Tijd en locatie

30 jul 2021, 21:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Tilburger Harrie van Grinsven(1987), is een innemende zanger/entertainer/gitarist/pianist! 

opent vanavond de fonkelnieuwe PIANOBAR in Stadstheater De Boemel.

Harrie is bekend van Harrie’s singalong en zijn coverband ‘Say Keys’. Zowel solo als met band wordt er een feestje gemaakt waarbij mensen liedjes kunnen aanvragen. Harrie zingt voornamelijk popmuziek (in de breedste zin van het woord) van de jaren 60 tot heden en is door les aan het conservatorium Tilburg ook bekend geraakt met veel jazzrepetoire wat je duidelijk kunt horen aan zijn stem.

vrijdag 30 juli 

Aanvang 21.30 uur 

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • HARRIE VAN GRINSVEN

    Deze zeer innemende Tilburgse zanger/entertainer/gitarist/pianist! opent vanavond de fonkelnieuwe PIANOBAR in Stadstheater De Boemel. Bekend van Harrie’s singalong, zijn coverband ‘Say Keys’ en zijn Jazzrepertoire. Entree 5 euro+2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page