top of page

vr 25 sep

|

Stadstheater De Boemel

HOLIE MOLIE HeadFUNfeest

vrijdag 25 sept 2020 - 21.00 uur Holie Molie - Dit wordt een blijvertje!... De dansende zomerhit van Beachclub Côte SUR VIVE met Disco LOLLY. Op 1,5 mtr.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
HOLIE MOLIE HeadFUNfeest
HOLIE MOLIE HeadFUNfeest

Tijd en locatie

25 sep 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent in ons Boemels Openluchttheater. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen! Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden op het laatste moment een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

  • HOLIE MOLIE HeadFUNfeest

    vrijdag 25 sept 2020 - 21.00 uur Holie Molie HeadFUNfeest - Dit wordt een blijvertje!... De dansende zomerhit van Beachclub Côte SUR VIVE met Disco LOLLY. Op 1,5 mtr.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page