top of page

za 12 sep

|

Stadstheater De Boemel

Indo-Music Weekend za 12 sept

Zaterdag 12 sept 18.00 u. Ode aan de Indo-muziek! De inspirerende topdocumentaire "klanken van oorsprong"is de start van deze avond! Het programma zit vol verrassingen!! 10 euro inlc 2 munten Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
Indo-Music Weekend za 12 sept
Indo-Music Weekend za 12 sept

Tijd en locatie

12 sep 2020, 18:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

 • Indo-Music Weekend za 12 sept

  Zaterdag 12 sept 18.00 u. Ode aan de Indo-muziek! De inspirerende topdocumentaire "klanken van oorsprong"is de start van deze avond! Het programma zit vol verrassingen!! Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’.

  € 10,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page