zo 13 sep. | Stadstheater De Boemel

Indo-Music Weekend zo 13 sept

zondag 13 sept 13.30 u. Ode aan de Indo-muziek! Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: Entree 10 euro incl 2 munten. Het programma zit vol verrassingen!! Met oa Time out als ideale afsluiter. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
Registratie termijn via website is voorbij!
Indo-Music Weekend zo 13 sept

Tijd en locatie

13 sep. 2020 13:30
Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Indo-Music Weekend zo 13 sept
  €10
  BTW inbegrepen
  €10
  BTW inbegrepen
  Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement