top of page

di 20 jul

|

Stadstheater De Boemel

JAVIER

Tickets verkrijgbaar bij de Kassa ivm de Kermis! De Spaanse muzikant Javier Garcia Vicente is naast bassist ook zanger, gitarist en componist. Savannah werd herhaaldelijk bekroond als de beste Benelux-countryband. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro).

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
JAVIER
JAVIER

Tijd en locatie

20 jul 2021, 20:30 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Indien uitverkocht op de site: Tickets OOK verkrijgbaar bij de Kassa ivm de Kermis!

De spaanse muzikant Javier Garcia Vicente is naast bassist ook zanger, gitarist en componist. In 2011 ging hij werken bij de countryband Savannah, waarmee hij nog steeds speelt. Savannah werd herhaaldelijk bekroond als de beste Benelux-countryband en ontving ook vele prijzen voor beste countryzanger (Marcel Smulders), beste countrygitarist (Joe Brozio, Peter van de Heuvel) en beste countryshow (Back to the Country). Javier presenteert zijn 2e solo-album. De Cd draagt de titel ‘Tales of A Solitary Tree’ en bevat 12 composities van eigen hand. De songs zijn afwisselend Nederlands-, Engels- en Spaanstalig (Javier werd geboren in Madrid). 

Deze avond verzorgt hij het ongetwijfeld schitterende concert in Openluchttheater De Bleyemakerij wat een groot vakantiegevoel zal achterlaten.

dinsdag 20 juli 

Aanvang 20.30 uur 

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • JAVIER

    De Spaanse muzikant Javier Garcia Vicente is naast bassist ook zanger, gitarist en componist. Savannah werd herhaaldelijk bekroond als de beste Benelux-countryband. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page