zo 30 aug. | Stadstheater De Boemel

Jazzy Gipsy Swing-festival 2020

zondag 30 aug 13.30 u. Vanaf nu niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: 10 euro incl 2 munten. Een zondag vol verrassingen en passie! De Amsterdam Klezmer Band sluit ons jazzy gipsy swingfestival af. Verder speelt Mundiala en volgt het debuut van ATTACCA.
Registratie termijn via website is voorbij!
Jazzy Gipsy Swing-festival 2020

Tijd en locatie

30 aug. 2020 13:30
Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Jazzy Gipsy Swing-festival 202
  €5
  BTW inbegrepen
  €5
  BTW inbegrepen
  Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement