top of page

zo 11 okt

|

Stadstheater De Boemel

Joie De Vivre TOUR-WORDT VERZET!!!

Gezelligheidsroute langs de Zeven Bruisende Bronnen des feestelijke leven. In en om Stadstheater De Boemel. Om het half uur beland je met je groep van 14 personen in een totaal andere ambiance. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Joie De Vivre TOUR-WORDT VERZET!!!
Joie De Vivre TOUR-WORDT VERZET!!!

Tijd en locatie

11 okt 2020, 14:00 – 18:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en verwachten van u dat u deze ook volgt. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tip: kleed je warm! Ivm goede ventilatie staan de deuren half open!

Tickets

  • Joie De Vivre TOUR

    Gezelligheidsroute langs de Zeven Bruisende Bronnen des feestelijke leven. In en om Stadstheater De Boemel. Om het half uur beland je met je groep van 14 personen in een totaal andere ambiance. Groepen van 14 personen zijn het eerst verzekerd van deelname aan deze gezelligheidstoer. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 25,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page