top of page

zo 17 jul

|

Stadstheater De Boemel

Kinderboekenfestival Knetters

Kinderboekenfestival Knetters maakt op zondag 17 juli van de Spoorzone één groot leesfeest. Met Paul van Loon én zijn Griezelbus, Erik van Os en Jolanda Horsten en kindertheatermaker Peer de Graaf. Tickets te bestellen:https://hall-fame.stager.nl/web/tickets/111145105 Ben erbij!

Tickets via KNETTER FESTIVAL
LINK via KNETTERFEEST.NL
Kinderboekenfestival Knetters
Kinderboekenfestival Knetters

Tijd en locatie

17 jul 2022, 13:00 CEST – 18 jul 2022, 17:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Kinderboekenfestival Knetters maakt op zondag 17 juli van de Spoorzone één groot leesfeest. 

Centrale lokatie is stadstheater De Boemel. Paul van Loon treedt op. Extra leuk is dat hij Dolfje Weerwolfje meeneemt én zijn Griezelbus. Hoe eng is het daarbinnen? Ook kinderboekenschrijvers Erik van Os en Jolanda Horsten zijn er. Erik zingt een eerbetoon aan Henny Vrienten. En Jolanda speelt, samen met illustrator Hélène Jorna, een vrolijke interactieve voorstelling over Kit en Kaat.

In de LocHal geeft illustrator Djenné Fila een workshop en in Club Smederij rapt Jelle Verse zijn Zomerlezenrap. Voor leerkrachten, ouders en andere volwassenen komt Meester Mark, bekend van de grappigste taalfoutjes uit de klas. In het Ontdekstation kunnen kinderen tekenen onder begeleiding van illustrator Marieke Coenen. Verder is er silent voorlezen en veel meer. Ook kindertheatermaker Peer de Graaf is van de partij

Organisatie in handen van KNETTER FESTIVAL

Ticketprijs: 

11 euro voor 1 volwassene plus kind

extra kind: +11 euro

extra volwassene: + 11 euro

.

Kaarten te bestellen via deze link

Ben erbij!

Deel dit evenement

bottom of page