top of page

do 10 sep

|

Stadstheater De Boemel

Lars Zebregs - BoemelBoom Concert

donderdag 10 sept 21.00 u.Lars Zebregs is een begenadigde zanger/pianist. Is specialist in het brengen van prachtige ballads onder de Boemelboom. Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: Entree 10 euro incl 2 munten.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
Lars Zebregs - BoemelBoom Concert
Lars Zebregs - BoemelBoom Concert

Tijd en locatie

10 sep 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent in ons  Boemels Openluchttheater. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen! Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden op het laatste moment een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

  • Lars Zebregs

    donderdag 10 sept 21.00 u.Lars Zebregs is een begenadigde zanger/pianist. Is specialist in het brengen van prachtige ballads onder de Boemelboom. Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa. Kom genieten van dit grootse Brabantse talent! entree 10 euro incl 2 munten. Organisatie in handen van Stichting Tilburgs Hoop. Natuurlijk alleen zitplaatsen.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page