top of page

do 05 mei

|

Stadstheater De Boemel

LARS ZEBREGS & FRIENDS

He is BACK met zijn debuutalbum ‘I’ll go and find my way’(sept 2021): Op reis door de muziek, het innerlijke en het uiterlijke leven. Ondersteund door drie gitaristen: John Smits, Ward van Mieghem en Jeroen Kraneveld. Entree: 5 euro + 2 drankmuntjes (10euro). Org. Stichting Tilburgs Hoop

Nog tickets verkrijgbaar bij de kassa
Bleye als u erbij bent!
LARS ZEBREGS & FRIENDS
LARS ZEBREGS & FRIENDS

Tijd en locatie

05 mei 2022, 21:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Lars Zebregs – I’ll go and find my way

Als muzikant verdiende deze singer-songwriter zijn sporen in de ceremoniewereld. Tal van huwelijks- en afscheidsceremonies werden de afgelopen jaren begeleid met zijn pianospel en zang. Na eindeloos veel covers te hebben gespeeld besloot Lars zijn ultieme droom na te jagen en eigen repertoire op podia te brengen. Dit resulteerde in het verschijnen van zijn eerste single ‘You made me human’ in 2019. Het smaakte al gauw naar meer en in september 2021 zag zijn debuutalbum ‘I’ll go and find my way’ het levenslicht. Een album met vele gezichten, vanwege de all-round muzieksmaak en veelzijdigheid van deze muzikant, maar ook dankzij het samenwerkingsverband met mede-auteurs John Smits en Tom Sikkers. ‘Ik hou van vele soorten muziek, als er maar ziel in zit.’ aldus Lars. Dat er hart en ziel in de creaties is gestoken is overduidelijk hoorbaar én voelbaar. 

 Tijdens het theaterprogramma worden de liedjes ondersteund door drie gitaristen: John Smits, Ward van Mieghem en Jeroen Kraneveld zorgen voor het nodige muzikale vuurwerk in zorgvuldig samengestelde harmonische arrangementen op gitaar. De muzikale uitspattingen worden omlijst met verhalen over de totstandkoming, maar ook verhalen die uit het opmerkelijke leven van Lars gegrepen zijn. Zo besloot hij o.a. zijn huis te verkopen, af te zien van vele materialistische zaken en in een camper te gaan wonen. 

Tijdens concerten wordt hierover verteld en ga je eventjes mee op reis. 

Op reis door de muziek, het innerlijke en het uiterlijke leven.

Entree: 5 euro + 2 drankmuntjes (10euro).

Org Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page