top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Stadstheater De Boemel

Let THE FUN Shine

Meer dan ooit is het tijd om te genieten. Pluk de dag maakt plaats voor pluk de fijne momenten. Vier de vrolijke uren. Voordat we het weten is het We Will, We Will Lock You! Een beroepsartiest uit verre zonnige zuiden!! 10 euro incl 2 munten. Org. is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Let THE FUN Shine
Let THE FUN Shine

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en verwachten van u dat u deze ook volgt. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tip: kleed je warm! Ivm goede ventilatie staan de deuren half open!

Tickets

  • Let THE FUN Shine!!

    Meer dan ooit is het tijd om te genieten. Pluk de dag maakt plaats voor pluk de fijne momenten. Vier de vrolijke uren. Voordat we het weten is het We Will, We Will Lock You! Daarom op het podium een beroepsartiest uit verre zonnige oorden die een scala aan Happy Songs komt brengen in onze Bleyemakerij! Oh Happy Day- Funday.! 10 euro incl 2 munten. Org. is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page