top of page

za 11 jun

|

Stadstheater De Boemel

LIVE EXPO CONCERT - ART- Frank v Doremalen

MUZIKALE EXPOSITIE van al het prachtige werk van Frank en tegelijkertijd een concert als ode aan de vele muzieksterren. Van Beatles tot Springsteen, van Elvis tot Amy Whinehouse en van de Stones tot Prince. Ben erbij! entree gratis!

LIVE EXPO CONCERT - ART- Frank v Doremalen
LIVE EXPO CONCERT - ART- Frank v Doremalen

Tijd en locatie

11 jun 2022, 21:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Zeer speciaal dit LIVE EXPO CONCERT rondom de schilderijne van Frank van Doremalen!

Frank van Doremalen staat al jaren bekend als een begaafd tattoo-artist. Maar hij maakt ook prachtige schilderijen van rock-en pop-iconen. In Stadstheater De Boemel - in de nieuwe foyer - hangt sinds kort zo’n prachtig Elvis-doek uit de galerij van Franky’s TattooShop. 

Omdat de complimenten zo talrijk waren heeft de Bleyemakerij het initiatief genomen om iets bijzonders te organiseren. Een mengeling van een expositie van al het prachtige werk van Frank en tegelijkertijd een concert als ode aan de vele muzieksterren. Van Beatles tot Springsteen, van Elvis tot Amy Whinehouse en van de Stones tot Prince. In het hele gebouw hangen schilderijen van muziek- en filmsterren en op de digitale schermen presenteren we een foto-impressie. Natuurlijk is het mogelijk om zo’n prachtig doek te bestellen. Ook maatwerk is mogelijk.

Ben erbij!

entree gratis!

org Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page